+7 9778325172CONTACT US
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Politika zasebnosti


Popolnoma razumemo, da vam je vseeno, kako bodo podatki zbrani in uporabljeni. Zavezani smo k varovanju vaše zasebnosti kadar koli obiščete naše spletno mesto ali komunicirate z njim. Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli prodali ali trgovali s katero koli tretjo osebo. Ta pravilnik o zasebnosti določa, katere podatke bomo zbirali in kako jih bomo uporabljali.

1. Določljivi osebni podatki

Z besedo »osebni podatki« mislimo na: ime, naslov za izstavitev računa, naslov za dostavo, e-pošto in telefonsko številko. Vaše osebne podatke zbiramo in hranimo za dva glavna namena. Ena je obdelava in pošiljanje vašega naročila, pošiljanje potrdil o naročilu, potrdil o pošiljanju in posodobitev podatkov o pošiljanju. Drugi namen je, da vas identificiramo kot določenega posameznika, da vam lahko ponudimo prilagojene storitve za stranke in posodobitve promocij.

2. Neosebni podatki

Poleg osebnih podatkov zbiramo podatke o vaših obiskih in uporabi, vključno z naslovom IP, podatki o brskalniku in referenčnim imenom domene spletnega mesta, da razumemo, kako naše stranke in obiskovalci uporabljajo . Ta vrsta informacij vas ne bo identificirala kot določenega posameznika.

3.Piškotek

Piškotki so majhne informacijske datoteke, poslane v vaš računalnik in shranjene na vaši trdi napravi. Piškotki vam pomagajo pri preprosti uporabi in drugih spletnih mestih, tako da si zapomnijo informacije, kot so strani, ki si jih ogledujete, vaš shranjeni račun spletnega mesta itd. Nastavitve v brskalniku lahko spremenite, da preprečite shranjevanje piškotkov v vašem računalniku, lahko pa tudi počistite že shranjene piškotke.

4. Druge informacije

Za uporabo lahko zberemo tudi naslov IP, prek katerega dostopate do interneta. To niso osebni podatki, ampak nam pomagajo ugotoviti vzorce obiskovalcev pri uporabi spletnega mesta, kot je pogostost obiskovanja vašega spletnega mesta, kar nam lahko pomaga zagotoviti boljšo prilagojeno storitev.

5. Sprememba politike

Prosimo, upoštevajte, da je ta politika sestavni del pogojev spletnega mesta in da sva obe strani vključeni v pogodbo. Imamo pravico do občasnih sprememb te politike. Vsaka sprememba tega pravilnika bo takoj povzročila spremembo vsebine te spletne strani. O spremembi vas bomo obvestili na naši domači strani ali e-pošti (če nam posredujete vaš e-mail). V vsakem primeru, če po spremembi nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, se bo štelo, da se s temi spremembami strinjate. Če se v celoti ali delno ne strinjate s pogoji tega pravilnika in spremembami, vas prosimo, da prenehate uporabljati spletno mesto.